Om os

Hvor kan man sælge unikt kunst og design?

Det store spørgsmål der var grobunden for Creative Mind.

Spørgsmålet kom da Alexander Tao stifter af Creative Mind selv begyndt at kreere unikke skulpturer, men manglede et sted, hvor han kunne sælge det. Dermed blev The Creative Mind Experience til. The Creative Mind Experience er en udvidelse af den klassiske kunstudstilling. Her er kunst i alle afskygninger samlet ét sted til en eksplosion af en sanseoplevelse. Du kan opleve en nøje udvalgt sammensætning og unik kombination af kunstværker og delikatesser, der inkluderer alt fra ginsmagning, smykkekunst og møbeldesign til engagerende foredrag og danseoptrædener m.m.

Målet er at hjælpe kreative iværksættere med at komme ud med deres unikke produkter til de rigtige mennesker.
Creative Mind er et koncept, der søger at udbrede kendskabet til unik kunst, design og delikatesser af højeste kvalitet. Creative Mind afholder store kunst- og designudstillinger i Danmark og samarbejder med kunstnerne om at formidle og sælge deres værker.
Creative Mind samarbejder kun med kunstnere og designere, der producerer i høj kvalitet, og samtlige udstillere er udvalgt af vores team.
Mød kunstnerne, og oplev kunsten på nært hold!
På vores udstillinger finder du kunst og design indenfor mange forskellige stilarter, så du kan få et værk med hjem, der passer lige ind, hvor du ønsker det. Ofte kan du også stifte bekendtskab med kunstneren bag værket, som gladeligt tager imod dig og deler ud af deres tanker og viden.
The Creative Mind Experience er en udvidelse af den klassiske kunstudstilling. Her er kunst i alle afskygninger samlet ét sted til en eksplosion af en sanseoplevelse. Du kan opleve en nøje udvalgt sammensætning og unik kombination af kunstværker og delikatesser, der inkluderer alt fra ginsmagning, smykkekunst og møbeldesign til engagerende foredrag og danseoptrædener mm.