Om Creative Mind

Om os – Hvem creative mind er

Creative Mind er et koncept, der søger at udbrede kendskabet til unik kunst og design af højeste kvalitet. Creative Mind afholder store kunst- og designudstillinger i Danmark og i udlandet og samarbejder med kunstnerne om at formidle og sælge deres værker.

Creative Mind samarbejder kun med kunstnere og designere, der producerer i høj kvalitet, og samtlige udstillere er udvalgt af vores team.

Mød kunstnerne, og oplev kunsten på nært hold!

På vores udstillinger finder du kunst og design indenfor mange forskellige stilarter, så du kan få et værk med hjem, der passer lige ind, hvor du ønsker det. Ofte kan du også stifte bekendtskab med kunstneren bag værket, som gladeligt tager imod dig og deler ud af deres tanker og viden.

The Creative Mind Experience er en udvidelse af den klassiske kunstudstilling. Her er kunst i alle afskygninger samlet ét sted til en eksplosion af en sanseoplevelse. Du kan opleve en nøje udvalgt sammensætning og unik kombination af kunstværker og delikatesser, der inkluderer alt fra ginsmagning, smykkekunst og møbeldesign til engagerende foredrag og danseoptrædener.