Øksnehallen 2023

1. april - 2. april 2023

Halmtorvet 11, København 1700

Vi inviterer til endnu et storslået arrangement i Øksnehallen i 2023

Hos Creative Mind, har vi primært fokus på kunst, design, og delikatesser. Disse grupper af udstillere har det til fælles, at de typisk henvender sig til samme kundesegment, folk med interesse i eksklusive produkter. Derfor komplimentere disse grupper hinanden rigtigt godt, uden at gå i konkurrence med hinanden. Vi har haft stor succes med denne sammensætning, og det er med til at give hele udstillingen en helt unik atmosfære.

 

VI GØR UDSTILLINGEN TIL EN INTERESSANT OPLEVELSE DER GUIDER GÆSTERNE IGENNEM EN LABYRINT

Dette medfølger at vores gæster, kommer forbi alle stande i en velovervejet rækkefølge.
Det gør oplevelsen mere spændende og unik, og er mere overskueligt. I skal ikke bruge tid på at orientere jer eller tænker over hvor I har været, og hvor I ikke har været. I skal bare overlade det til os, og nyde udstillingen.

 

 

VI INVITERER JER TIL AT BLIVE EN DEL AF UDSTILLER TEAMET HOS CREATIVE MIND

Vores særlige kendetegn er den helt unikke sammensætning af designere, kunstnere, delikatesser og andre luksusvare. 

 

VORES KUNDE KLIENTEL ER NØJE UDVALGT

Vi har en medarbejder der udelukkende står for at udvælge, og invitere virksomheder samt private der har interesse, og økonomi til at købe de luksusvare vi præsenter på udstillingen.

Alle gæster der bliver inviteret til udstillingen er udvalgt på baggrund af deres erhverv, økonomi eller relationer. 

Der kommer +10.000 kunst og design interesseret besøgende, samt små og store virksomheder såsom Mærsk, NOVO Nordisk, privathospitaler, advokatvirksomheder, revisions selvskaber, selvstændige, erhvervsnetværk mm.

 

  • Garanti for at blive set af alle besøgende
  • Mulighed for at blive udvalgt til at udstille, under Berlin Art Week 2023
  • Vi inviterer de største forhandlere/ gallerier med gratis. Med henblik på at vores udstillere kan møde nye samarbejdspartnere.

 

Forventninger til vores udstillere

Vi har høje ambitioner og forventninger til os selv. Det samme har vi også til vores udstillere.

Vi hører meget gerne fra jer med gode inputs, samt ris og ros. Vi bestræber os på at skabe den bedste udstilling, for både vores gæster, og ikke mindst jer udstillere.

Vi forventer, at:

  • De produkter/ værker du medbringer, er i høj kvalitet.
  • Du er velforberedt og har styr på din storytelling, så du kan give gæsterne den bedste oplevelse.
  • Du sørger for, at din stand er præsentabel under hele udstillingen.
  • Du hjælper med at markedsføre udstillingen, så vi alle bidrager til at tiltrække et interessant publikum.
  • Du bidrager til den gode stemning – vi skal alle sammen have en god oplevelse.

 

Forplejning/pusterum

Vi vil gerne sørge for, at vores udstillere har et stabilt blodsukker og kan være på med god energi hele dagen, så vi sørger for frokost lørdag og søndag under udstillingen. 

Vi sørger også for, der vil være et sted, hvor man kan trække sig tilbage som kunstner og få et roligt øjeblik. I udstiller rummet vil der være drikkevarer, og frisk frugt at forsyne sig med alle dagene.

Sikkerhed af dine værker

I udstillingens åbningstid er der bemanding af dørmænd, som er ansvarlig for sikkerheden. Udenfor åbningstiden er der en sikkerhedsvagt til stede, som runderer udstillingen hele natten, indtil vi åbner igen næste dag.

 

Salgskursus

Kursisterne på sidste salgskursus havde enormt stor glæde af det. Derfor tilbyder vi det igen til vores udstillere. Kurset bliver afholdt i måneden op til udstillingen, så det er helt friskt i erindringen. Kurset varer 4 timer og koster 750 kr.

Kurset vil igen blive afviklet af Urs Kent, der er salgscoach og har tilrettelagt et salgskursus specifikt til Creative Mind.

Urs har over 30 års erfaring med salg og er enormt dygtig til at lære fra sig og give sine kursister nogle redskaber og teknikker til at tale med gæster og potentielle kunder med henblik på salg. VI har et godt samarbejde med Urs, hvorfor det er muligt for os at tilbyde kurset til denne lave pris. Vi opfordrer jer til at benytte tilbuddet, da det kan give jer nogle værktøjer til at skabe flere salg, når I tager på udstilling og dermed være afgørende for et bedre resultat.

 

Har du nogen spørgsmål, så skriv til ats@creative-mind.com  eller ej@creative-mind.com
Eller ring til 28 74 16 32.

 

Stande uden vægge ex. moms.

Stande med vægge ex. moms

Tilbehør til stande