Berlin

14. oktober - 15. oktober 2023

Luckenwalder Straße 3 10963 Berlin

Danish art, design and delicacies fair

 

Udstilling i Berlin

Hos Creative Mind, har vi primært fokus på kunst, design, og delikatesser. Disse grupper af udstillere har det til fælles, at de typisk henvender sig til samme kundesegment, folk med interesse i eksklusive produkter. Derfor komplimentere disse grupper hinanden rigtigt godt, uden at gå i konkurrence med hinanden. Vi har haft stor succes med denne sammensætning, og det er med til at give hele udstillingen en helt unik atmosfære.

 

VI GØR UDSTILLINGEN TIL EN INTERESSANT OPLEVELSE DER GUIDER GÆSTERNE IGENNEM EN LABYRINT

Dette medfører at vores gæster, kommer forbi alle stande i en velovervejet rækkefølge.
Det gør oplevelsen mere spændende og unik, og er mere overskueligt. Gæsterne skal ikke bruge tid på at orientere sig eller tænker over hvor de har været, og hvor de ikke har været. De skal bare overlade det til os, og nyde oplevelsen.

Til udstillere

Kære alle kunstnere, designere og andre kreative ildsjæle

Vi er i rivende udvikling i Creative Mind, og har, som nogen af jer ved, planlagt en udstilling i Berlin, der bliver afholdt d. 14.-15. oktober 2023.

Vi har fundet et sted, som vi mener er det absolut bedste og mest oplagte sted at afholde The Creative Mind Experience for en ny og endnu større målgruppe af gæster i Berlin.

Stedet hedder Kuehlhaus Berlin. Det er en kæmpe bygning i flere etager. Stedet er 3500 m2 i alt fordelt på 4 etager. Se bygningen her:

https://www.kuehlhaus-berlin.com/de/3d-panorama/

 

Denne Berlin-udstilling vil virkelig være en helt fantastisk oplevelse både på grund af stedet og dets uendelige muligheder, men især også muligheden for at nå ud til en helt ny potentiel kundegruppe og blive sat på kortet i Tyskland.
Det er en stor ting at skrive på CV’et for danske kunstnere, at være blevet udvalgt til så stor en udstilling i en by som Berlin.
Berlin har et indbyggertal på 3,8 millioner og har årligt 5 millioner turister, og er en by, som mange kommer til for at opleve de kulturelle seværdigheder og ikke mindst kunsten. Flere danske kunstnere flytter til Berlin, blandt andre Olafur Eliasson. Berlin er en magnet for kunstnere, der vil være en del af det kreative miljø. Mange gallerier i Berlin er danskejede. Blandt andet Niels Borch Jensen Gallery og Galleri Heike Arndt DK.

Besøgende
-Forhandler og distributører inden for delikatesser/ spiritus og design
-Alle 400 gallerier i Berlin bliver inviteret med
-Større og mindre virksomheder
-Selvstændige erhvervsdrivende
-Udvalgte virksomheder får billetter til højt betalte ansatte

Som I måske ved, så er Berlin et af verdens mest kulturelle steder inden for kunst, og hvert år drager tusindvis af mennesker mod Berlin for at opleve kunstscenen. Der er mere end 400 gallerier i Berlin som alle får tilsendt 10 billetter til udstillingen.
Udover det afholdes Berlin Art Week hvert år, som tiltrækker ekstremt mange kunstinteresserede mennesker. Hvert år deltager 120.000 mennesker til Berlin Art Week.
Berlin Art Week afholdes i september måned, og vi har som en marketingsstrategi valgt at afholde Creative Mind efterfølgende. så vi har mulighed for at promovere udstillingen til de deltagende gæster til Berlin Art Week.

Vi har indgået en aftale med et fragtfirma, som gerne vil stå for transporten af jeres værker, og i og med det hele bliver samlet, vil det være ret overskueligt at få fragtet sine ting til en overkommelig pris. Fra 300 – 1000 kr. alt efter mængden.

Ligeledes får vi mængderabat på hoteller alt efter hvor mange gæster vi skal sørge for, og hvis flybilletter bestilles i god tid kan en tur/retur-billet fås ned til 400-500 kr. Flyveturen fra København til Berlin er omkring 55 minutter.

Denne hjemmeside kan bruges til at finde de bedste priser:

https://www.momondo.dk/flight-search/CPH-BER/2022-11-09/2022-11-10?sort=bestflight_a

 

Prisen for en stand er DKK 1180 ex. moms pr. m2.

Der kan bookes stande fra 4 m2 – 30 m2.

Hvis du ønsker at komme i betragtning til at deltage, kan du henvende dig hos:

Alexander Tao Schrøter på mail ats@creative-mind.com eller telefon +45 2874 1632

 

Vi ses forhåbentlig til vores næste udstilling i Roskilde den 17.-18. december 2022.
Hvis du ikke har set vores begivenhed på Facebook så tryk her:

https://fb.me/e/aBN7toPvx

 

Eller til udstillingen d. 1.-2. april 2023 i Øksnehallen.
Begivenhed:

https://fb.me/e/2Mx11UaK4

 

Vi ses!